Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Térkép aktiválása
AromaTuch Technikque masszázs az esszenciád dallama
Dátum:
november 4
Időpont:
10:00 - 15:00
Díja:
15000Ft
Helyszín:
Budapest I. Hattyú u. 1.
Hattyú utca 1.
Budapest, 1015 Magyarország

Információ a képzésről »

honlapra

100%-osan tiszta, terápiás doTERRA illóolajokkal végzett speciális masszázs a háton, a talpon és a kézen. Nagyon hatékony az egészségünk megtartásához, betegségekből való kilábaláshoz, több napig tartó feltöltődéshez. A masszázs könnyed érintésekből, finom simításokból áll, a neve is innen adódik:AromaTouch Technique = Illatos Érintés Technika.

A világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező illóolajok. A doTERRA szó jelentése: ’A Föld ajándéka’. 8 féle speciálisan kiválasztott, megfelelő sorrendben alkalmazott olaj, ettől olyan hatékony és egyedi ez a technika.

A test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői a stressz, a méreganyagok jelenléte, a gyulladás, valamint a vegetatív egyensúlyvesztés. Felismerve ezt, az Aroma Touch technikát ezeknek kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozta ki dr. David Hill, amerikai masszázs- és aromaterapeuta. A tiszta terápiás illóolajok nyugtatólag hatnak ránk, illetve segítenek megőrizni egészségünket, illetve helyreállítani szervezetünk esetleges kibillent egyensúlyát.
A képzés  díja : 15000 Ft

Amennyiben  egyéni képzésen szeretnél részt venni  a hozzájárulásod  22000 Ft

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Jelentkezési lap (a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező)