Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Térkép aktiválása
Aroma érintés a doTerra olajaival masszázs kurzus
Dátum:
november 3
Időpont:
10:00 - 15:00
Díja:
13000Ft
Helyszín:
Budapest I. Halász u. 1.
Halász u 1 .
Budapest, 1015 Magyarország
Honlap:
http://newthetazone.hu/

Információ a képzésről »

honlapra

Ezt a tréninget ajánlom masszőröknek , aroma terapeutáknak, orvosoknak,  természetgyógyászoknak, kozmetikusoknak , és családtagoknak egyaránt . Legyen minden családban egy terapeuta , aki ha kell a segítség , akkor azonnal kéznél van !

100%-osan tiszta, terápiás doTERRA illóolajokkal végzett speciális masszázs a háton, a talpon. Nagyon hatékony az egészségünk megtartásához, betegségekből való kilábaláshoz, több napig tartó feltöltődéshez. A masszázs könnyed érintésekből, finom simításokból áll.

A világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező illóolajok. A doTERRA szó jelentése: ’A Föld ajándéka’. 8 féle speciálisan kiválasztott, megfelelő sorrendben alkalmazott olaj, ettől olyan hatékony és egyedi ez a technika.

A test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői a stressz, a méreganyagok jelenléte, a gyulladás, valamint a vegetatív egyensúlyvesztés. A tiszta terápiás illóolajok nyugtatólag hatnak ránk, segítenek megőrizni egészségünket, illetve helyreállítani szervezetünk esetleges kibillent egyensúlyát.

A tanfolyamon való részvétel feltétele :

Regisztráció  DoTerra hálózatába 20 Euró

Egy AromaTuch  készlet megvásárlása, mely tartalmazza a kezeléshez szükséges olajokat 114 Euró

Regisztráció  https://www.mydoterra.com/katanoda/#/
A képzés  díja : 13000 Ft

Amennyiben  egyéni képzésen szeretnél részt venni  a hozzájárulásod  20000 Ft

Tanfolyami élmény :

 Tetszett, hogy volt egy rövid ismertető azokról az olajokról, melyeket masszázs során használunk, hiszen ezek az olajok speciálisak, és ezekre épül a masszázs. Maga a masszázstechnika szintén speciális, semmi -általam ismert- másik technikához nem hasonlítható, lágy, gyengéd, különleges zenére finom mozdulatok. Tetszettek nagyon Kata által hozzáfűzött gondolatok, melyek által több lett, mint egy érintés terápia.

Amikor én voltam az alany, kellemesen el tudtam lazulni, igazából csak azt éreztem, hogy simogatnak, ami nagyon kellemes volt. Viszont amikor fel kellett kelni az ágyról, na akkor jöttek az “eredmények”: mintha az egész testemet átgyúrták volna, kicsit kómásan is éreztem magam, mint aki nem tudja, pontosan hol van. Igaz, hasonlóan néztek ki a többiek is A tanfolyam után, mire hazaértem, kb. 40-45 perc múlva az egész hátamban olyan érzés volt, mintha izomlázam lenne, bizsergett rendesen! Az élmény még most is, 2 nap múlva erősen bennem van

A páromat a tanfolyami napon szintén “aromáztam”, mivel több napja volt egy fájdalma a lapocka és a gerinc között. A közel 1 órás terápia után teljesen elmúlt neki a fájdalom, valamint ő is ilyen “mint akin átment az úthenger” arckifejezéssel szállt le az ágyról, kómás volt ő is. Igazából elég nehéz szavakba önteni azt az érzést, amit közben és utána érez az ember, ilyen “mindent elsöprő, semmihez sem hasonlítható” érzés.

Kata által összerakott anyag maga a tökéletesség! Rengeteg információ hangzott el! Tájékoztatott minket a technikáról röviden, a felhasznált olajok sorrendjéről, melyik technikai rész mire és hogyan hat, miért az a zene ajánlott, és közben is, mikor tanultuk a technikát, sok-sok információ, adat elhangzott. Komplett képzésnek is megállja a helyét az a jó pár óra, amit eltöltöttünk. Nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot azoknak is, akik esetleg csak szűk családi körben szeretnék használni, és azoknak is, akik a masszázs a hivatásuk. Ez az érintés terápia (talán ez a kifejezés fejezi ki legjobban ezt a technikát) ezekre az egyedi, csodálatos olajokra épül, azokat kiegészíti, teljes szimbiózisba hozva a testet a természettel. Hálásan köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának!

Szász Noémi

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Érdeklődni és jelentkezni a 0630-285-5424-es telefonszámon vagy az info@katawellness.com emailcímen lehet.