Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

Térkép aktiválása
Damaszkuszi rózsa rituálé masszázs kurzus
Dátum:
január 25
Időpont:
10:00 - 18:00
Díja:
20000Ft
Helyszín:
Budapest I. Halász u. 1.
Halász u 1 .
Budapest, 1015 Magyarország
Honlap:
http://newthetazone.hu/

Információ a képzésről »

1

Egy kezelés mely  magában foglalja  az aroma terápia testre lélekre gyakorolt hatását és a féldrága kövek rezgés terápiáját.  A féldrága kövek  tökéletes rezgést hoznak létre, növelve az életerő energia áramlását  az ember fizikai és finom testeiben , a kristályok segitségével  az enegriák felhangolódnak , a   test újraszervezi magát ,összhangba kerűl .

2

Egy Nő szépsége éppoly megfoghatatlan, mint egy rózsa szirmainak bársonyos egymásba hajlása, és a szirmok labirintusából felbukkanó illatszimfónia. A szépség mindenkit elvarázsol, a szem gyönyörködik benne, és a lélek megigéződik általa. Milyen a Nő, ha szép? Olyan, mint a rózsa. A jelenléte megtölti a teret, felvidítja a szívet, vigasztal, és érintés nélkül is megsimogat. Mert a Nő szépsége – épp, mint a rózsáé – megfoghatatlan. Egy különleges élmény mely kibontakozásra vár , egy új kezelésforma mely a nőiség kiemelését szollgállja .

A rezgések összehangolt  harmóniáját használjuk fel a kezelés során:  a rózsa esszenciáját ,  rózsakvarcot ,  rózsa szirmot   és a damaszkuszi rózsa permetét.

Ez a kezelés a női energiákat harmonizállja , növeli a lelki erőt  , erősíti az elfogadást,  a női minőség teljes és bátor megélését .

Tematika :

  • Kezeléshez használt damaszkuszi rózsa olaj  ismertetése
  • Féldrága kövek szervezetre gyakorolt hatása
  • A masszázs javallatai , ellenjavallatai
  • Kezelés menete , mozdulatai
  • Kinek ajánlom?
  • Szakembereknek – masszőrök,  aromaterapeuták ,kozmetikusok szolgáltatásainak bővítésére.

Tanfolyam díja : 20000 Ft

Ha egyéniben szeretnéd elvégezni 30000 Ft

Ismétlőknek :  10000 Ft

Egyéni konzultáció díja : 15000 Ft

Tanfolyami élmény :

Ahogy beléptem a szobába a látvány és a rózsa illatának  hatására  magával ragadott egy érzés,  ami azt sugallta  itt minden a rózsa  jegyében fog történni .  A szoba ennek megfelelően  volt behangolva.   Az asztalon rózsa orákulum kártyái voltak kiterítve , amiből húztunk egy lapot, a kártya segítség volt a  a nőiségemmel kapcsolatos kérdéseim megválászolásához , ezt még csak fokozta a rózsa szirmok sokasága .

A masszázs amit Kata álmodott meg, és dolgozott ki ,egy merőben új tapasztalás  ,mert egy spirituálisan megfogalmazott kezelésforma, mely túlmutat az eddigi kezeléseken , a nőiséget  helyezi a középpontban a rózsa minőségének segítéségével . A kezelés során úgy bontakozik ki a női minőség mint ahogy a rózsa bontja szirmait. A kezelés csúcspontja, hogy rózsaszirmokkal borítottuk be a testet és simítottuk végig , fantasztikus élmény volt rózsába burkolva lenni , ilyet még nem éltem meg , köszönöm hogy ezen a tanfolyamon részt vehettem Kata

Ezt a kezelés formát olyan terapeutáknak kell megtanítanod , akik méltón tudják tovább adni a tőled kapott tudást .

Bokov Ági

 

Ezen a tanfolyamon minden a Rózsáról és a Nőről szólt. Lágy, kellemes érintések közepette már a masszázs elején a rózsaolaj és a rózsaillat keveréke oldotta a bennem lévő feszültséget, és folyamatosan ebben az ellazult, pihentető állapotban voltam mindvégig. Különlegessége volt a masszázsnak, hogy a rózsakvarc tisztító és gyógyító erejét is megtapasztalhattam. A gyönyörű rózsaszirmok selymessége csak fokozta a hatást. A fentieknek köszönhetően a hatalmas energiaáramlást mind a mai napig érzem. Szeretettel ajánlom a damaszkuszi rózsa kezelést minden hölgynek, hiszen életkortól függetlenül mindenki megkapja, amire éppen akkor szüksége van. A rózsa kiemelkedően magas rezgése megteremti a teljes harmóniát a test, a lélek, és a szellem között. Katának hálás szívvel köszönöm, hogy részt vehettem az általa megálmodott tanfolyamon.

Krisztina

 


Érdeklődni és jelentkezni a 0630-285-5424-es telefonszámon vagy az info@katawellness.com emailcímen lehet.


Jelentkezési lap (a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező)