Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

Térkép aktiválása
DoTerra esszenciák dallama masszázs tréning ÚJ képzés az AromaTuch olajaival
Dátum:
2018-07-15
Időpont:
10:00 - 18:00
Díja:
20000Ft
Helyszín:
Budapest I. Halász u. 1.
Halász u 1 .
Budapest, 1015 Magyarország
Honlap:
http://newthetazone.hu/

Információ a képzésről »

plakát 97tibetan-singing-bowl-meditation

Ezt a tréninget ajánlom masszőröknek , terapeutáknak , és családtagoknak egyaránt , hogy legyél te a családod terapeutája .

A terápiás doTerra  illóolajaival  végzett speciális masszázs az érintés, a  vulkanikus kövek energiájának valamint a hangoknak  különleges összekapcsoplódása ,melyben a test a megszólalásra váró  hangszer  és a hangtálak segítségével   megszólalnak a kezelés során felhasznált  esszenciák .

A masszászkezelés az   AromaTuch   illóolaj készletével  történik  megteremtve a kezelés légkörét , a  lelki nyugalom  és a testi megujjulás  érzését .

A masszázs elemei között fellelhető az alkarral történő olykor lágy , és olykor erőteljesebb simítás  amit éppen az izomzat megkíván , és megtalálható a finoman lágy ringatás , a test megnyitása az új inspirációk befogadására .  A kezelés hatékonyságát erősítjük a forró lávakövek   alkalmazásával,  mely megnyitva a test pólusait mélyebbre viszi az esszenciális olaj gyógyító energiáját  , és végül a  relaxálás megkoronázása,  a testbe került aroma hagtállal való finomhangolása.

Testet, lelket harmonizáló, feltöltő kezelés, amely túlmutat a hagyományos masszázsokon.  Az eszencia , az érintés  a hangok egyetlen dallamba  összefonódva , ahol elmosódnak valós és érzékeken túli világok határai. A lélek  csendben megpihen,  szárnyal, majdegy magasabb szintere szál.

 

Tematika:

  • Kezeléshez használt olajok ismertetése
  • Kezelés menete , mozdulatai :
  • Kézel, alkarral történő mozdulatok,
  • Lávakövekkel történő  mozdulatvilág bemutatása
  • Hangtálas behangolás

 Kinek ajánlom?

Szakembereknek – masszőrök, hangterapeuták,  aromaterapeuták ,kozmetikusok szolgáltatásainak bővítésére.

Családtagoknak –  mindennapi lelki egyensúly megteremtésére  méregtelenítésre , krónikus, nem szűnő fájdalmak enyhitésére , párkapcsolat elmélyítésére.

A tanfolyamon való részvétel feltételei :

Regisztráció a doTerra hálózatába 20 Euró

Egy AromaTuch olaj   készlet megvásárlása, mely tartalmazza a kezeléshez szükséges olajokat 114 Euró

Regisztráció :

 https://www.mydoterra.com/katanoda/#/

A tanfolyam díja :   20 000 Ft

Ha egyéniben szeretnéd elvégezni 28000 Ft

Tanfolyami élmény:

Tetszett, hogy volt egy rövid ismertető az olajokról, melyet a  masszázs során használunk. Maga a masszázstechnika szintén speciális, semmi -általam ismert- másik technikához nem hasonlítható, lágy, gyengéd, különleges zenére finom mozdulatok. Tetszettek nagyon Kata által hozzáfűzött gondolatok, melyek által több lett, mint egy érintés terápia.

Amikor én voltam az alany, kellemesen el tudtam lazulni, igazából csak azt éreztem, hogy simogatnak, ami nagyon kellemes volt. Viszont amikor fel kellett kelni az ágyról, na akkor jöttek az “eredmények”: mintha az egész testemet átgyúrták volna, kicsit kómásan is éreztem magam, mint aki nem tudja, pontosan hol van. Igaz, hasonlóan néztek ki a többiek is A tanfolyam után, mire hazaértem, kb. 40-45 perc múlva az egész hátamban olyan érzés volt, mintha izomlázam lenne, bizsergett rendesen! Az élmény még most is, 2 nap múlva erősen bennem van

A páromat a tanfolyami napon szintén “aromáztam”, mivel több napja volt egy fájdalma a lapocka és a gerinc között. A közel 1 órás terápia után teljesen elmúlt neki a fájdalom, valamint ő is ilyen “mint akin átment az úthenger” arckifejezéssel szállt le az ágyról, kómás volt ő is. Igazából elég nehéz szavakba önteni azt az érzést, amit közben és utána érez az ember, ilyen “mindent elsöprő, semmihez sem hasonlítható” érzés.

Kata által összeállitott  anyag maga a tökéletesség! Rengeteg információ hangzott el! Tájékoztatott minket a technikáról , miért az a zene ajánlott, és közben is, mikor tanultuk a technikát, sok-sok információ, adat elhangzott. Komplett képzésnek az a jó pár óra, amit eltöltöttünk. Nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot azoknak is, akik esetleg csak szűk családi körben szeretnék használni, és azoknak is, akik a masszázs a hivatásuk. Ez az érintés terápia (talán ez a kifejezés fejezi ki legjobban ezt a technikát) ezekre a finomhangolásokra épül az érintés , az esszenciák , a kövek  a hangok  teljes szimbiózisba hozva a testet a természettel. Hálásan köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának!

Szász Noémi

 


Érdeklődni és jelentkezni a 0630-285-5424-es telefonszámon vagy az info@katawellness.com emailcímen lehet.


Jelentkezési lap (a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező)