Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

plakát 9
AromaTouch Technique masszázs tréning
Díja 13000
Képzés ideje február 17
Következő időpontok
Időpont Helyszín
Jelenleg nincsenek időpontok

honlapra

100%-osan tiszta, terápiás doTERRA illóolajokkal végzett speciális masszázs a háton, a talpon és a kézen. Nagyon hatékony az egészségünk megtartásához, betegségekből való kilábaláshoz, több napig tartó feltöltődéshez. A masszázs könnyed érintésekből, finom simításokból áll, a neve is innen adódik:AromaTouch Technique = Illatos Érintés Technika.

A világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező illóolajok. A doTERRA szó jelentése: ’A Föld ajándéka’. 8 féle speciálisan kiválasztott, megfelelő sorrendben alkalmazott olaj, ettől olyan hatékony és egyedi ez a technika.

A test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői a stressz, a méreganyagok jelenléte, a gyulladás, valamint a vegetatív egyensúlyvesztés. Felismerve ezt, az Aroma Touch technikát ezeknek kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozta ki dr. David Hill, amerikai masszázs- és aromaterapeuta. A tiszta terápiás illóolajok nyugtatólag hatnak ránk, illetve segítenek megőrizni egészségünket, illetve helyreállítani szervezetünk esetleges kibillent egyensúlyát.

Tanfolyami élmény :

 Tetszett, hogy volt egy rövid ismertető azokról az olajokról, melyeket masszázs során használunk, hiszen ezek az olajok speciálisak, és ezekre épül a masszázs. Maga a masszázstechnika szintén speciális, semmi -általam ismert- másik technikához nem hasonlítható, lágy, gyengéd, különleges zenére finom mozdulatok. Tetszettek nagyon Kata által hozzáfűzött gondolatok, melyek által több lett, mint egy érintés terápia.

Amikor én voltam az alany, kellemesen el tudtam lazulni, igazából csak azt éreztem, hogy simogatnak, ami nagyon kellemes volt. Viszont amikor fel kellett kelni az ágyról, na akkor jöttek az “eredmények”: mintha az egész testemet átgyúrták volna, kicsit kómásan is éreztem magam, mint aki nem tudja, pontosan hol van. Igaz, hasonlóan néztek ki a többiek is A tanfolyam után, mire hazaértem, kb. 40-45 perc múlva az egész hátamban olyan érzés volt, mintha izomlázam lenne, bizsergett rendesen! Az élmény még most is, 2 nap múlva erősen bennem van

A páromat a tanfolyami napon szintén “aromáztam”, mivel több napja volt egy fájdalma a lapocka és a gerinc között. A közel 1 órás terápia után teljesen elmúlt neki a fájdalom, valamint ő is ilyen “mint akin átment az úthenger” arckifejezéssel szállt le az ágyról, kómás volt ő is. Igazából elég nehéz szavakba önteni azt az érzést, amit közben és utána érez az ember, ilyen “mindent elsöprő, semmihez sem hasonlítható” érzés.

Kata által összerakott anyag maga a tökéletesség! Rengeteg információ hangzott el! Tájékoztatott minket a technikáról röviden, a felhasznált olajok sorrendjéről, melyik technikai rész mire és hogyan hat, miért az a zene ajánlott, és közben is, mikor tanultuk a technikát, sok-sok információ, adat elhangzott. Komplett képzésnek is megállja a helyét az a jó pár óra, amit eltöltöttünk. Nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot azoknak is, akik esetleg csak szűk családi körben szeretnék használni, és azoknak is, akik a masszázs a hivatásuk. Ez az érintés terápia (talán ez a kifejezés fejezi ki legjobban ezt a technikát) ezekre az egyedi, csodálatos olajokra épül, azokat kiegészíti, teljes szimbiózisba hozva a testet a természettel. Hálásan köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának!

Szász Noémi

 

Mentés

Mentés