Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

csakratalp
Csakraköves -masszázs kurzus
Díja 17000
Képzés ideje 1 nap
Következő időpontok
Időpont Helyszín
Jelenleg nincsenek események

A csakra az ősi hindu bölcselet szerint az életenergiák forrását jelenti, rejtett energiaközpontok amelyek az energiarezgéseket “ezüst fonalán” kötik össze az anyagi testtel. Általuk pedig eljuthatunk olyan világokba, ahol tér és idő már érvényét veszti.

A reflexológia, mint ismert alternatív terápia, nemcsak a test gyógyulását célozza, hanem bepillantást nyújt a lélek mélységeibe is. A betegség ugyanis mindig lelki diszharmónia testi megnyilvánulása, ami a finom szövetek területén megfogható. Ehhez a területhez juthatunk el a hét csakrán át.

CHAKRA05allchakrasA lábunk -talpunk és lábfejünk- csatorna a test különböző szervei és az energiaközpontok között, valójában pedig testi és lelki létünk hű tükrei. A talpreflexológia segítségével hozzáférhetünk mind a testi,mind a szellemi területhez. A reflexzónák masszírozásával a csakra-energiák fölpezsdülnek. Ideális módszer a bajok megelőzésére, de hatásos gyógymód különösen pszicho-szomatikus és krónikussá vált betegségeknél.

A kezelések hatásfokát az ásványok, a színek, az illóolajok és a tibeti hangtálak gyógyító erejével is segítjük.

Végül, de nem utolsó sorban: ez a gyógymód nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, mert a test maga orvosolja önmagát a lehető legtermészetesebb módon.

A tanfolyam tematikája:

  • A talp csakra masszázs eredete
  • Csakra rendszerünk , amit a csakrákról tudnunk kell
  • Csakráink elhelyezkedése a talpon
  • Kezelés sorrendje
  • Indikációja
  • Kontraindikáció
  • Kövek kiürítése, tisztítása, feltöltése
  • A kezelés során használt esszenciális olajok

Tanfolyami beszámoló

Drága Kata ! Szeretném meg köszönni neked ezt a csodálatos szombati napot !Köszönöm hogy mindig ilyen odaadóan tanítasz és segítesz a tanfolyam alatt és ha van kérdésem bármikor készséggel válaszolsz ! A csakra talpmasszázs egy fantasztikus élmény volt számomra. Először kezelőként szereztem tapasztalatot,a kövek rezgése ,ahogy a testre helyeztem, a zene amitől már az elején éreztem meg nyílik a korona csakrám és áramlik a teremtő energia ,ahogy el kezdtem a kezelést, érkeztek a csakrák színei,rá hangolódtam a kezeltre és minden apró rezdülésnél lehetett érezni ahogy oldódnak a blokkok .Nagyon jó volt mert eggyé tudtam válni a kezelttel ,annyira hogy szinte minden más megszűnt körülöttem .Amikor én kaptam a kezelést szintén nagyon el mélyedtem ,minden csakra pontnál más képek szimbólumok érkeztek ,és magamon is éreztem ahogy meg történik az oldódás,az apró rándulásokból,ami nem zökkentett ki abból a varázslatosan jó lebegő érzésből amibe a kezelés során kerültem.

Gyönyörűséges felszabadító érzés volt minden pillanat kezelőkén és kezeltként egyaránt !

Kanalas Beáta

Mentés