Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

13
Damaszkuszi rózsa rituálé masszázs kurzus
Díja 20 000
Képzés ideje 1 nap
Következő időpontok
Időpont Helyszín
Jelenleg nincsenek események

b-1043_rozsaolajos-masszazs_tknsg

 

A damaszkuszi rózsa rituálé egy különleges spitituálisan megfogalmazott kezelésforma , mely finoman hangolja a női lelket a damaszkuszi rózsa esszenciája ,  permete . szírma ,valamint  a rózsakvarc segítségével.

Mért is olyan különleges a rózsa miben tud segíteni , páciensnek és a terapeutának egyaránt .

A rózsa az illóolajok királynője ,  elsősorban az érzelmi és a spirituális test gyógyítására használjuk, de kezelhetjük vele a szexualitás , az önbialom növelés problematikáját .

Megtört szívek , érzelmi elhidegülés bizalom vesztés és a sérült érzelmek enyhitése . Ez a kezelés forma olyanoknak segítség akik érzelmileg kiüresedtek, segíti a test jin energiájának helyre állítását .

Terápiás hatásai : Nyugtató , női jellegű panaszok enyhítése , antidepresszáns , rendszertelen menses , meddőség, frigiditás, PMS, menopauza, szülés utáni depresszió, fizikai érintéstől való félelem, szeretet és a bizalom hiánya.

A rózsa és az anyaság az isteni nőiség közötti kulturális kapcsolat évezredes múltra tekint vissza . A rózsák ősének 5 szírommal ellátott virágzata van , az 5 -ös számot a Vénuszhoz, és a szépséget és a szerelmet megtestesítő Istárhoz kacsoljuk, akit a pentagrammal szimbolizáltak.

A rózsa több csakrához is köthető de leginkább a szív csakrához mely a szeretett összes formáját megtestetsíti . A szív az érzelmek központja és a kihivásokkal teli földi élet és a spirituális élet közötti hídat jelképezi.

A rózsa segít azoknak akiknek nehezére esik szeretniük az anyát , mert mellőzve érezték magukat így önbizalom hiányban szenvedhetnek . Szívük gyerekkorukban bezárult , olyan írre van szükségük amely segíthet az újra kinyitni .

Azoknak is segítség akiknek hiányzott az anyai minta ilyen esetben a nő nem tud aznosúlni az anyaságal . Jó választás azoknak a nőknek akiknek nehézséget jelent nőiségük megélése .

Ha a rózsáról gondolkodunk nem hagyhatjuk ki a traumák feldolgozásában való segítséget ( Gyász, késégbeesés, önelfogdá problematikája ) A rózsa megbocsátásra biztat , önmagunk szeretetére tanít .

Akik az isteni nőieséggel a rózsán keresztűl kapcsolódnak gyakran érzik az univerzális szertet szétárad bennük.

Az illóolaj gyógyír a megcsalatottsággal járó esetekre is.

A rózsa nem csupán a páciensre gyakorol kiváló hatást, hanem a terapeutára is, akik empatikus kézségük miatt sok terhet vesznek a vállukra .

Tematika :

  • Kezeléshez használt damaszkuszi rózsa olaj  ismertetése
  • Féldrága kövek szervezetre gyakorolt hatása
  • A masszázs javallatai , ellenjavallatai
  • Kezelés menete , mozdulatai
  • Kinek ajánlom? Szakembereknek – masszőrök,  aromaterapeuták ,kozmetikusok szolgáltatásainak bővítésére, és a téma iránt érdeklődőknek egyaránt .

Tanfolyami élmény :

Ahogy beléptem a szobába a látvány és a rózsa illatának  hatására  magával ragadott egy érzés,  ami azt sugallta  itt minden a rózsa  jegyében fog történni .  A szoba ennek megfelelően  volt behangolva.   Az asztalon rózsa orákulum kártyái voltak kiteritve , amiből húztunk egy lapot, a kártya segítség volt a  a nőiségemmel kapcsolaos kérdéseim megválszolásához , ezt még csak fokozta a rózsa szírmok sokasága .

A masszázs amit Kata álmodott meg, és dolgozott ki ,egy merőben új tapasztalás  ,mert egy spirituálisan megfogalmazott kezelésforma, mely túlmutat az eddigi kezeléseken , a nőiséget  helyezi a középpontban a rózsa minőségének segitéségével . A kezelés során úgy bontakozik ki a női minőség mint ahogy a rózsa bontja szírmait. A kezelés csúcspontja hogy rózaszirmokkal boritottuk be a testet és símítottuk végig , fantasztikus élmény volt rózsába burkolva lenni , ilyet még nem éltem meg , köszönöm hogy ezen a tanfolymon részt vehettem Kata

Bokov Ági

Drága Kata !Nagyon lelket simogató, szeretetteljes, lélekoldó volt ez a masszász. Az illatok, a megnyugtató lágy mozdulatok. Édesanyám érintését éreztem, amikor az arcomat masszíroztad. Nagy szeretettel fogom továbbadni ezt a csodát, amit általad megtapasztalhattam, megtanultam

Farkas Anikó