Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

lomilomi
Lomi-Lomi Nui
Díja 40000Ft
Képzés ideje 2 nap
Következő időpontok
Időpont Helyszín
Jelenleg nincsenek időpontok

A hawaii emberek bölcsességét őrzi ez a szertartásos masszázs (Lomi-Lomi Nui), akik generációról generációra adták át a tudásukat, hitték, hogy a kezeiken keresztül áramlik az isteni áldás.

A Lomi-Lomi Nui segít felülírni a régi viselkedési mintákat megtartó feszültségeket, valamint új irányból ad energiát, mentális, emócionális és spirituális szinten is alkalmas, tisztításra, erősítésre és gyógyításra.
A tanfolyamon megtanuljuk test érintésén keresztül felébreszteni a valamennyiünkben ott rejlő ősi tudást, melyet a csontjaink, az izmaink tárolnak, s várják a megnyilvánulást.

A terapeuta a navigátor, a segítő e tisztulási folyamban, a zenével összehangolt nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó mozdulatok, amelyet alkarral, könyökkel tenyérrel végzünk, valamint a tánclépések, adják a kezelés rituális hangulatát.

A szeretetteljes mozdulatokkal és simításokkal biztonságot, szeretetet, megértést, nyugalmat, bizalmat, csodálatos közérzetet adunk a vendégnek, kaput nyitva számára az új irány felé.
Megtanuljuk az érintéssel, a figyelmünkkel az élet leheletét közvetíteni e tanfolyam során.

ALOHA = SZERETET

Friss lehelet lehet egy párkapcsolatban is azoknak, akik mint téma iránt érdeklődőként vesznek részt a képzésen, akik úgy érzik kell még egy szín a szivárványból, egy árnyalat, ami eddig még hiányzott a kapcsolatukból.