Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

kristalypiramis
Atlantiszi szimbólum hangolás

Szolgáltatás árak

60 perc 10 000

kristalypiramis

 

Egy kivételes lehetőség atlantiszi kristályok energiáját megtapasztallni és hangolódni általuk.

Atlantisz kozmikus szimbólumai megszólalnak számodra a hangtálak, hangvillák segítségével. A szimbólumok harmóniába hoznak téged igazi önvalóddal .

A hang, a színek  a szimbólumok és a kristályok rezgésének köszönhetően Atlantisz népe hosszú időn keresztül jólétben élte mindennapjait. Az angyalok sugalmazása szerint Atlantisz aranykorában az emberi élet több ezer évig tartott, ami a hang és fény által táplált 12 szálú DNS-nek volt köszönhető.

Az atlantiszi kirstályok , melyek isteni energiával  rendelkeznek valamint  a szimbólumok, segítséget nyújtanak , azoknak akik  tudatosabb, harmonikusabb, egészségesebb és teljesebb életet szeretnének élni.

A szimbólumok által felgyorsul a szellemi fejlődés és a tudatosság magasabb szintjeire emelkedhetünk .Segitséget nyújtananak magasabb  énnel való kapcsolódás megteremtésében, meghallani a hangzások által a szférák üzenetét.

A szimbólumok hatása és feladata más és más, de mindegyiket az isteni intelligencia, kozmikus rend és harmónia energiája hatja át. Alaprezgésük, energiájuk, életet adó, regeneráló, harmonizáló hatást fejt ki.

A rendszeres hangolás  emeli a rezgésszámot és a tudatszintet, helyreállítja a test, a lélek, és a szellem kapcsolatát, ami egy  harmonikusabb lelki és szellemi állapotot teremt.