Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

21616464_215028899032386_4143478083252390778_n
Egylélekpár kapcsolódás

Szolgáltatás árak

30 perc 4000
60 perc 8000

Autumn-Skye-Morrison

Kaptam egy igazán megtisztelő felkérést , ami számomra most bontja ki körvonalait , pontosan az egylélek párok egymásra találásának segítését. Az egylélek párok újratalálkozását, gyógyulási, fejlődési folyamaton való haladását , mely tanítás is egyben a léleknek.

 Lehetőség  adott   energia továbbitásra távküldés formájában . Ez azoknak ajánlott akiknek  könnyebb otthon fogadni az energiát, akik távol laknak Budapesttől , vagy épp külföldön tartozkodnak . 

És lehetőség van személyes találkozásra is . amit ilyenkor kiegészít a lélek finom hangolása egyénre szabottan:  tibeti hamgtálak hangja , kristályok, kristálykoponyák  lélek oldásra esszenciák .

Mért is vágyunk az egylélek párunkkal való kapcsolódásra , csak röviden írok róla, hogy el tud dönteni szeretnéd e Őt bevonzani ? És hogyan ismerheted fel ha találkozol vele?
A másik feled voltaképpen olyan, mint te magad. Önmagadat látod benne, és sokszor olyannyira egyformán működtök, hogy ez megdöbbent téged is, őt is. Az energia hatalmas, szédületes. Betölt kívül és belül. Ez ad erőt, és ha valaki egyszer találkozott önmagával egy másik emberben, már nem tudja beérni ennél kevesebbel.
Egymás tükrei vagytok, hol pozitív, hol negatív értelemben, attól függően, hogy éppen tanulási folyamaton mentek-e át, vagy megerősítési folyamaton. Ha tanulási folyamat zajlik, akkor élesen fájó, bántó szavak is elhangozhatnak kettőtök között. Ha megerősítés, akkor láthatod, hogy az út, amin haladtok, tökéletes, és minden úgy van jól, ahogyan van.
Egymást tanítjátok, gyógyítjátok, emelitek.Ti bennetek gyúlik fel a fény A KÉT FÉNY ÉS A KÉT FÉNY VÁLIK VÉGÜL EGGYÉ.
Mert összetartoztok, és mert KÉPESEK VAGYTOK ARRA EGYMÁSSAL, AMIVEL MÁSSAL SOHA: A JELENBEN ÉLNI, ELENGEDNI A MÚLTBÉLI SÉRELMEKET.
Most ez a soron következő feladat .A világot teszitek jobbá, szebbé, élhetőbbé már a puszta létetekkel akkor, ha tudtok szeretni, elfogadni, feltétel nélkül, elvárások nélkül. Ha idáig eljuttok, akkor a világnak kisugárzik az a hatalmas, robbanó energia, amire a világnak szüksége van, már nagyon régóta. HOGY ÖSSZEÁLLJANAK AZ EGYLÉLEK PÁROK ÉS FELEMELJÉK A TÖBBIETEKET, NEM TÖRŐDVE A TÁRSADALMI ELVÁRÁSOKKAL, HOGY AZ EGYLÉLEK PÁROK MEGGYÓGYÍTSÁK A VILÁGOT. Ehhez azonban először egymást kell meggyógyítaniuk, és megtanulni szeretni.
A családi hozott mintákból, a félelemből, a magukkal hordozott fájdalomból, a kisebbségi komplexusokból, az önbizalomhiányból, a férfi-nő sérülésekből, az anya-apa-férfi-nő-feleség-férj minta sérüléseiből kell meggyógyítaniuk egymást. Vörösné Végh Eszter

Tapasztalás

A heten volt alkalmam megtapasztalni ezeket a kulonleges tisztito energiakat . Felemelo erzesek es felismeresek ! Koszonom ezt a csodalatos lehetoseget !

 

Blanka