Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

hathor
Hét Hathor beavató szertartás

Szolgáltatás árak

60 perc 10 000

Minden perc egy lehetőség arra hogy megnyílj  és kapcsolódj a hét Hathor papnői szereppel aminek a papnők felszentelt mesterei voltak Dandera templomában.

A gyermek születésekor a „hét Hathor” jelenik meg, hogy az   újszülöttnek meghatározza sorsát,  végig kísérje az  egész életén , megajándékozza a szerelemmel ,  az anyai érzésekkel  , és átkísérje az elmúlás kapuján.

Az örvendezés házának úrnője megmutatja, hogy halld meg magadban a teremtés  zenéjét,  ami aktiválja a  teremtőtől kapott egyedülálló szépségedet .

Kelet első úrnője révén  a születés házába visz az energia, ahol a dob és a szisztrum hangja  tarja nyitva a világok közti átjárót,  hogy emlékezzen a lélek születéskor meghatározott élettervére , melyre fátyol borult a születés pillanatán.

Kelet második úrnője   átformálja a veszteségek fájdalmát , átsegíti  a lelket a másik partra, megmutatván nincs halál, csak elmúlás ,  csak energia átalakulás , így akit kezelek megkönnyebbül , a gyógyító fény kitölti a  szabaddá váló  teret, ami  elhozza az áldást  .

Nyugat első  úrnője átadja  a megbocsátás energiáját, ami Atlantisz bukásához kapcsolható. Nyugat második úrnője , pedig felébreszti  a szerelemből fakadó teremtő erőt benned .
A teremtés zenéjét magadban meghallani, a szeretet hangján megszólalni , a szépséged kiteljesíteni , a nőiséged megélni , az életterved megismerni, a veszteségeid feloldani , a teremtő erőd visszaszerezni.
Különleges energetikai kezelés melyben emlékszik a lélek , elindul az úton, és hazatalál .

A hét Hathor papnő energia integráltsága megtörténik  amikor a lélek felvállalja és áthozza  múltból  a tudását, hogy megformálja a jelen világát .