Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

mátrix mix5
Mátrix mix kezelés

Szolgáltatás árak

90 perc 11000

Amikor azt érzed elakadtál, amikor nem látod  életed milyen irányban kéne , hogy haladjon , csak várod a megoldást , a megoldást ami kimozdít a holtpontról . Én is pont ezt éreztem amikor találkoztam ezzel a technikával és megtörtént a nagy áttörés , a kimozdulás.  Ez egy érzelmi szinten dolgozó kezelés  , mely kihat az élet minden területére  ,érzelmi síkon  fizikai sikon, mentális , sprituális  sikokat ölel át és tisztít , életünk új arculatát rajzolja fel és pozitiv programokkal tölti meg ezt az új irányt , törölve minden berögzülést ,  szülői mintát ,mely a múlthoz köt és a jövőbe ível át.  A kezelés segít a fajdalmak,  szenvedés minták átalaításában és megszüntetésében ami nagyon hamar pozitiv változást hoz az életbe ( gyógyulás, párkapcsolat , új állás )

A mátrix mix  módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására, a  berögzült hiedelmek oldására , tisztítására  valamint a pozitív programok integrálására.

matrix-kezelesMi történik a kezelás alatt ?

A kezelés DNS szinten hat . Ott íródnak át az információk

A mátrixenergetika alkalmazásánál, a feltétel nélküli szeretet állapotában   energetikai kapcsolatot hozok létre a kezeltemmel , és „szent teret” biztosítok e tudat állapot segítségével , ahol szabadon eldöntheti,hogy fizikai állapotában szeretne e javulást. Fontos, hogy a páciens megértse: választási lehetősége van, változtatni betegségeken, és az ehhez kapcsolódó energia lenyomatok oldásában.

Személyes Kvantum Mező tartalmaz minden információt a fizikai testünkről, a múltunkról, a hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, sőt benne találjuk az önértékelés információját is. A korábbi valóság összeomlik a kvantumgyógyítás szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése, a lélek gyógyulása bekövetkezik. Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat, és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában is sokat segíthet. Egészséges életet élhetünk, vágyaink gyorsan valóra válthatnak spirituális lelki fejlődés előmozdítható.A  Lélek  összes képessége ,és az ehhez szükséges minden információ személyes kvantum tudat mezőben jelen van. Ha készen áll  ezen felismerések megtapasztalására , meghatározó lépést tesz arra, hogy kezébe vegye sorsa alakítását.

Tisztija a következő területeket :

Hiedelmek , hitrendszerbeli blokkok

Fogantatás pillanatától a jelen életben átéllt  traumák.

Előző életbeli blokkok

Szervrendszerek tisztitása

Fényfekvenciás tisztítás

Aura, csakrák tisztitása , harmonizálása

Kötések tisztítása

Párhuzamos életbeli blokkok  tisztítása, lehetőségeinek beépítése

A kezelés felügyeletét a barzil gyógyító entitások látják el.

Kinek ajánlom :

Gyermekáldásra vároknak

Születéskori problémák, szülői elmyomás, serdülőkori problémák, válás   feldolgozása kapcsán.

Párlakcsolati problémák esetén

Önértékelés ,önbizalom hiánnyal küzdőknek

Munkahelyi gondok esetén

Mély depresszióban  szenvedőknek

Energia , rezgés szint növelés igénye esetén

Anyagi bőség áramlásának megindítására

A kezelés történhet személyes,   valamint távgyógyításban is.