Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

matrix
Mátrix kezelés

Szolgáltatás árak

30 perc 5000

A két pont technika és a mátrixenergetika módszere hatékony eszköz az energetikai blokkok oldására, a  berögzült hiedelmek oldására , tisztítására  valamint a pozitív programok integrálására. A kvantummezőben minden fény és információ. Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorolunk az információs mezőre.

matrix-kezelesMi történik a Kvantum Mátrix szinkronizáció módszerben?

A kezelés DNS szinten hat . Ott íródnak át az információk

A mátrixenergetika alkalmazásánál, a feltétel nélküli szeretet állapotában   energetikai kapcsolatot hozok létre a kezeltemmel , és „szent teret” biztosítok e tudat állapot segítségével , ahol szabadon eldöntheti,hogy fizikai állapotában szeretne e javulást. Fontos, hogy a páciens megértse: választási lehetősége van, változtatni betegségeken, és az ehhez kapcsolódó energia lenyomatok oldásában.

Személyes Kvantum Mező tartalmaz minden információt a fizikai testünkről, a múltunkról, a hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról, sőt benne találjuk az önértékelés információját is. A korábbi valóság összeomlik a kvantumgyógyítás szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése, a lélek gyógyulása bekövetkezik. Javíthatja a kapcsolatainkat, könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat, és természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában is sokat segíthet. Egészséges életet élhetünk, vágyaink gyorsan valóra válthatnak spirituális lelki fejlődés előmozdítható.A  Lélek  összes képessége ,és az ehhez szükséges minden információ személyes kvantum tudat mezőben jelen van. Ha készen áll  ezen felismerések megtapasztalására , meghatározó lépést tesz arra, hogy kezébe vegye sorsa alakítását.

A kezelés történhet személyes,   valamint távgyógyításban is.

Időtartama a blokk oldásának mélységétől függ