Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

Mély belső átalakulás3jpg
Shang gung tibeti energetizáló torna gyakorlat

Szolgáltatás árak

30 perc 1500
45 perc 1500

shanggung

“A shang-gung egy több ezer éves hagyományon alapuló gyakorlat sorozat, amit buddhista szerzetesek gyakoroltak mindennapi életükben. A gyakorlat az emberi testben keringő energia keringését egyensúlyba hozza. A kéz nyitó, záró és  körző mozdulatai a testet körülvevő meridiánokon levő pontokra közvetlenül hatást gyakorolva energia teret képez. A gyógyító energia a belső szervekben egyensúlyt teremtve szabad utat biztosít a khii számára.

A két kéz úgy működik mintegy antenna, felveszi az energiát és bejuttatja a meridián pontjain keresztül a központi idegrendszerbe és a belső szervekhez.

A megmozgatott energia kihajtja a testből a méreganyagokat és szervekben egyensúlyt teremtve a betegséget megelőző és gyógyító hatást fejt ki.

A felszabadult energia az idegsejteket regenerálja és új idegsejteket is, működésbe hozza. Ezért a gyakorlatsorozat másik neve Elmét élesítő gyakorlat. Gondolkodó képességet javítja, és elmét élesíti. Gyerekeknek a tanulást, idegen nyelvtanulást nagymértékben növeli. Időseknél erősen javítja a memóriát.

Az öregedést főleg a kéz és a láb mozdulatlansága okozza. Az emberi testet tápláló, energiát pótló, frissítő régiók mind a karon és lábon vannak. Ezért a kéz és láb mozgatásával „haldoklót életre lehet kelteni, és az öreget fiatallá lehet varázsolni”.  A 12 meridián tápláló pontjai a kar és a láb végén helyezkednek el. A vérkeringési és az anyagcsere betegségek ezeknek a pontoknak az elzáródásából erednek.

Van egy keleti közmondás, hogy „ a tó vize bőséges, akkor a patak vize is bő. Ha nincs elegendő víz a tóban, akkor a patak is kiszárad”. A pontoknak az energia mennyisége és a vérkeringés élénksége az anyagcserére közvetlen hatással van.

A tápláló pontok az elemek egyensúlyát teremtve az energia akadálymentes keringését biztosítja. Ha ez zavart szenved, akkor betegség alapjául szolgál.

A gyakorlat mozdulatai rendkívüli energiát és különleges képességet fejlesztenek ki. Az érzékszervek működését nagymértékben javítja.

A gyakorlatot mindennap ajánlatos végezni legalább egyszer, de ha valaki meg akar gyógyulni valamilyen betegségből, akkor többet is javasolt elvégezni.

A gyakorlatot 5 éves kor felett bárki elsajátíthatja.”

A fenti összefoglaló, idézett szöveg Dr. Danima Damdindorj-tól származik.

A Shang gung jótékony hatásai:

  • energiával való töltődés
  • látás, és a hallás javulása
  • emésztés és  testi funkciók javulása
  • nyugodt alvás
  • erősödő intuitív meglátások

A gyakorlat ajánlott mindenkinek , fiataltól az idősebb korosztályig , de terapeutáknak akik emberekkel foglalkoznak és kivételes energiára van szükségük  kivételes erőt ad a mindennapokban.

Ha te is szeretsz párban jönni,  a hozzájárulásotok 9000 Ft

Gyakorlóknak 1500 Ft


Érdeklődni és jelentkezni a 0630-285-5424-es telefonszámon vagy az info@katawellness.com emailcímen lehet.