Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

szines-parfum-uveg-tarto
Aura esszenciák

Szolgáltatás árak

Nőiséged egy olyan szakaszához érkeztél ami megújjulásra vár , megmutatni azon értékeket melyek rejtve vannak benned , még nem tudott, kibontakozni , mert mitől szép a nő ? Hogy elfogadja magát , hogy sugározza magából a szépséget , hogy szembe néz a kihivásokkal , elhiszi, hogy képes megvalósítani önmagát . tud feljődni és ezt példaként adja tovább. Összegzi minden tapasztalatát amit ajándékként szán .

Erősítsd nőiségedet egyedileg személyre szabottan  készített programozott  parfümöd, aura esszenciád  segítségével .

A nőiesség belső megélése nagyon fontos, nemcsak a lelki egyensúly, a harmonikus érzelmi és szexuális életed, a helyes önképed, a boldog párkapcsolatod miatt, de az egészséged miatt is. Ugyanis ha elfojtod a női oldalad, vagy nyűgnek érzed annak természetét, ez fizikai síkon is megmutatkozik tégy ellene a személyes esszenciád varázslatával .

Nagyon erős tisztító hatással bír. Melegséget, energiát, kreativitást hozhat az életed minden területén, erősítve ezzel önbizalmad megteremtését, míg a külső negatív energiák nagy részét elnyeli, így nem engedi a közeledbe férkőzni azokat. Még a családon belüli konfliktusok, régóta fennálló feszültségek feloldásában is segítségedre lesz, hogy a nőknek annyira fontos családi béke helyreállhasson.

Az esszenciád  segítségével könnyebben ráébredhetsz saját értékeidre és kreatív energiáidra. Örömmel tölti fel lelkedet, hogy kisugározhasd belső nőiességedet. A véráramra kifejezetten pozitív hatással van, így segíti az erotikus vágyak felébredését is.

Képes feloldani az érzelmek szabad folyását akadályozó gátakat, hogy téged is a szeretet és a szerelem járhasson át .

Most ezt a nőt szeretném megajándékozni egy egyedi számára programozott esszenciával

Az esszenciád  egyedi kézel készített parfümös üvegcsében  kapod . Ára 4500 Ft

Üveg manufaktúrában készített parfümös üveg

Hordhatod nyakláncon medállban is . Ára 3000 Ft

Fiola üveg

Aura esszenciaként  10 ml  Ára  3000 Ft

parfumszoro ezust