Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

Gy-gy-t-var-zslatok
Kozmikus szimbólumokkal a testi- lelki megújjulásért

Szolgáltatás árak

60 perc 8000

Gy-gy-t-var-zslatok

Tisztitás a fény erejével

Életünk során kapcsolatba kerülünk alacsony rezgésű energiákkal , melyek lelkileg és fizikailag is kimeríthetnek. Minnél erősebb aurával rendelkezünk ezek a hatások egyre kevésbé hatnak ránk .

A kezelés során egy fénytér keletkezik , mely megszünteti a disszharmónikus energiák jelenlétét az aurában és leválasztja az éteri bekapcsolódások kötéseit és hozzá segít a belső középpontba jutásunkhoz ,felszabadítja saját fényünket .

A szimbólummal lehet teret ,( új lakás vásárlásánál)  tárgyakat , kristályokat tisztitani

Fény általi védelem

Megannyi megélés mely előszőr legyengített, majd adta a felismerést és az erőt , megtanúlni a gyengeségből erőt meriteni .  Az árnyék erők a gyenge pontjainkat veszik célba . A kezelés szellemi , lelki és fizikai síkon egyszerre fejti ki hatását , a gyenge pontokat megerősítve , levédi azon területeket ahol a bekapcsolódások, vagy energia vesztés szokott létrejönni.

 

Sziv csakra megnyitás 

Ez a kezelés megadja nekünk annak a lehetőségét , hogy felemelkedjünk a feltétel nélküli szeretet terébe .Az Isteni fény a lelkünkön keresztűl bontakozik ki , és a megnyílásunk által áramoltatja a fényenergiáját. Ez a szimbólum megnyitja a szívcsakrát és fejleszti a szív magasabb rendű képességeit , életerővel tölt fel.

Segíti az elfogadást, a megbocsátás képességét, segítségével megértjük a történések mögöttes tartalmát , az okot amiért bezárult a szív . Isteni kegyelemmel ajándékoz meg .

Az életünket szebbé tevő dolgok bevonzása és az azt akakdályozó konfliktusok oldása válik áltatala lehetővé.

 

Sziv sebeinek gyógyítása  

Életünk során sok fájdalmas csalódás ér, a régi traumák lenyomata súlyként nehezedik ránk.

A szimbólum gyógyítja a régi traumák okozta fájdalmakat , oldja az érzelmi sérülsek , a régi negativ érzések lenyomatait. A szeretet energiájával körbe öleli a sérülés okát,  majd oldja és harmonizállja azt .

 

Szív csakrát a tiszta szeretet fényével  feltöltő  kezelés  

A szívcsakra a lélek kapuja , a szimbólummal való kezelés oldja a szívcsakra blokkjait , gyógyítja az érzelmi területeket , összekapcsol az isteni szeretet energiával , érzelmi egyensúlyt és harmóniát teremt .

Megteremti a lehetőségét az ideális lelki társ bevonzására.

 

Lélekerő megújjítás  

A lélekerő az istei szikra , mely szükséges az élettervünk megvalósítsához , istennel való társteremtésünk megmutatkozásához.

Oldja a lelki és érzelmi szinten lévő negativ energetikai mintákat. Gyógyítja a lelki fájdalmat és sérüléseket. Helyreállitja a lélekerő vesztést , depressziót, szorongást apátiát . Isteni fény esznciával  tölti fel a lélek tereit .

 

Hit ereje általi kezelés

Hitünkön múlik a teremtő erőnk , mely katalizátora élet feladatunk megvalósításának ,  A gyógyulás a hit álltal sokkal eredményesebb .

A hitünk életünk számos  területén tud segítséget adni : önmagunkba vetett hit, képességeinkbe vetett hit  , küldetésünkbe vetett hit .  Ezek határozzák meg mire is vagyunk képesek az életben , és mennyire eredményesen tudunk változtatni életünk körülményein.

Megnyit  a szférák felé, és vissza szerezhető általa  elveszettnek hit teremtő erőnk.

Használjuk a hittel kapcsolatos esetekben : reményvesztettség,  céltalanság, , apátia, közöny,   rezignálltság , depresszió , félelmek oldása .

 

Szakrális csakra gyógyítás  

A szakrális csakra felelős azért mennyi teremtő érzelemmel és kreativitással rendellkezünk , hogy éljük meg az élet örömeit , és az érzéki tapasztalásokat .

A szimbólum nyitja a szakrális csakrát , gyógyítja  a régi párkapcsolati sérülsek sebeit , oldja a kapcsolati blokkjainkat ,  szégyen érzetet, cisztákat , melyek betokosodott érzelmek , felszabadítja teremtő érzelmek és kreativ erőink energiáit.

 

Gyökér csakra  gyógyítás  , föld anya energiáit közvetiti 

 Életünk alapja . Segít összhangot teremteni földi életünk rendeltetésével , kibontakoztatni magunkat   a fizikai világban .Stabilitást ad , hogy életünk   változásait  jól tudjuk kezelni.

Rendszeres használatával gyógyíthatjuk a földi élettel kapcsolatos sebeket,  oldhatjuk régi életek karmikus fájdalmait .

Fizikai szinten az öröm , boldogság szeretet  energiáit teremti meg .