Farkas Kata

Természetgyógyász, tréningvezető

0630-285-5424

info@katawellness.com

Jooble

Mágikus négyzet 2
Yantra mágikus talizmán és sors elemzés

Szolgáltatás árak

60 perc 6000

Srí Yantra web

A Yantrák Indiából származó misztikus talizmánok,  Olyan számsorozatokból állnak, melyek különleges energiával bírnak, így viselőjének szerencsét hoznak.

Ősidők óta készülnek e mágikus talizmánok, melyek óvják és segítik viselőjüket. Minden egyes darab személyre szólóan készül a legkedvezőbb időszakokban, ez biztosítja a talizmán erejét és hatásosságát. A Yantra egy mágikus numerikus négyzet, amely személyes talizmán is egyben. Ezt kizárólag a tulajdonosa viselheti, akár ékszerként, illetve papírra is leírható (ebben az esetben a test közelében legyen a papír)! A talizmánt magunknál hordva mellénk szegődik a bőség és a szerencse, s egyben védelmet is nyújt a megpróbáltatások ellen.

Sorselemzés

szammisztika-magikusnegyzet

Az elemzés átfogó, tartalmazza a személyes sorsutat,  a hozott energiákat, és az ezzel kapcsolatos feladatokat. Kitér külön a lehetőségeinkre , erősségeinkre, karmánkra ( hozott tanúlni valóinkra )  és a kapcsolatokra (párkapcsolatra is!),  valamint felvilágosítást ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet  az életet kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá és teljesebbé teni!   Az életút elemzésen túl bepillantást kaphatunk a számok segítségével a jövőnkbe , milyen területek  változnak meg , az idő távlatában.

Miben tud segíteni  a talizmán , az elemzés ?

Ha döntened kell .

Bizonytalan vagy és szükséged lenne a megerősítésre?

Keresed az utad, de még nem találtad meg?

Irányítsd tudatosan az életed!

A személyre szabott, mágikus talizmánok elkészítését követően a napjaid könnyebben és kiegyensúlyozottabban fognak telni!

 Megrendelés : katanoda9@gmail.com

 A következő adatok szükségesek a jantrák és az elemzés elkészítéséhez:

Név, születési év, hónap és nap. A személyes yantra alapját ezek az adatok és a sorsmisszió szám alkotja. A talizmánok és az elemzés elkészítéséhez legalább néhány napra szükség van, illetve a yantrákat az energetikailag legkedvezőbb időszakokban készítem .